Transics

Transics

Transics werd opgericht in 1991. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 320 medewerkers. Het is een bedrijf dat opereert op wereldniveau en het heeft al 26 jaar ervaring. In die 26 jaar hebben ze zich gespecialiseerd op het ontwikkelen van software, hardware en diensten voor de transport. Transics helpt hun klanten met het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen, voorbeelden zijn: productiever rijden, veiliger rijden, milieuvriendelijker rijden en het serviceniveau van klanten verbeteren.

Producten van Transics

TX-GEO

De TX-GEO is een tracer die de locatie van de trailers weergeeft. Hiernaast herkent dit apparaat ook de trailers, zodat je gemakkelijk kunt zien welke trailers gebruikt worden of stil staan. De TX-GEO verzend verschillende keren per  een signaal naar de server. Zelfs zou je de temperatuurcondities kunnen meten in de container. De batterij heeft een levensduur van 4 jaar en is eenvoudig te monteren. De TX-GEO is bestand tegen ruwe omgevingen.

TX-TRACE

De TX-TRACE is een iets uitgebreider product. De TX-TRACE verzend herhalende positieweergaves, wanneer de trailer rijdt krijg je inzicht in de afgelegde route. Zodat je de aankomst tijden goed kunt inschatten. Hierdoor ben je verzekerd van de correcte kilometers die je kunt factureren. Je kunt niet alleen de temperatuur meten van de lading, maar het is ook mogelijk om het openen en sluiten van de deuren monitoren. Als de truck gekoppeld is laad de TX-TRACE vanzelf op. hij blijft nog verschillende weken werken op de batterij als de trailer is losgekoppeld is.

TX-TRAILERGUARD

De TX-TRAILERGUARD is de meest uitgebreide versie van allemaal. Dit is een intelligentie van WABCO (de nummer 1 leverancier op het gebied van technologie en diensten voor bedrijfsvoertuigen) en Transics samen. De krachtige en oplaadbare tracer wordt als een realtime communicatie apparaat tussen de backoffice en de trailer. De TX-TRAILERGUARD berekend de volgende data:

  • Koelwagensystemen en elektronisch geregeld remsysteem (EBS).
  • Sensoren voor deursluitsysteem en temperatuur.
  • Efficentie-, rem-, stabiliteits- en veiligheidscontroles van WABCO.

De TX-TRAILERGUARD zorgt ervoor dat je alle informatie rond de chauffeur, de trailer en truck te visualiseren in een backofficeplatform. Wat levert het je op? Met dit apparaat werkt iedereen efficiënter, verbeter je de chauffeurs hun rijstijl, wordt de onderhoud beter ingepland en rijd je truck milieuvriendelijker.

 

Wil je dit merk vergelijken met de andere merken?

Bekijk hier ook de andere merken: