transport naar Frankrijk

Als eigenaar van trailers is het natuurlijk altijd fijn als je trailers in goede staat verkeren. Helaas kun je dat niet altijd weten. Maar daar komt nu verandering in. Door middel van trackingsystemen is het mogelijk om te achterhalen waar je trailers zich bevinden. Zelfs in Frankrijk. Hoe werkt het? Wat zijn de mogelijkheden? En wat moet je doen in geval van een calamiteit tijdens transport naar Frankrijk? In dit artikel wordt er antwoord gegeven op al deze vragen!

Tracking tijdens transport naar Frankrijk

Stel je voor: je bent in bezit van een grote vloot en je wil graag met meerdere trailers goederen vervoeren van Utrecht naar Nantes. Dat is een lange reis. Je vertrouwt je chauffeurs uiteraard dat de trip veilig verloopt, maar je zou toch graag de je vloot in kaart willen hebben. Dat kan door middel van de trailer tracking. Op deze pagina vind je een vergelijking van alle trackingsystemen.

Extra veiligheid

Door middel van de trackingsystemen kun je precies in kaar brengen waar de vloot zich bevindt. Dus mocht het gebeuren dat je trailers ergens stranden in een verlaten bosrijke omgeving in Frankijk, dan is trailer tracking de oplossing. Natuurlijk hebben de chauffeurs een mobiel waarmee ze de centrale kunnen bellen in geval van calamiteiten, echter komt het vaak voor dat dunbevolkte gebieden in Frankrijk een slechte mobiele dekking kennen. Dus zelfs in het geval dat de chauffeurs niemand kunnen bereiken, zal het trackingsysteem een signaal afgeven waar de trailers voor het laatst gesignaleerd zijn. Extra veilig dus.

Sterker bij verzekering

Bij een ongeval in het buitenland is het altijd een extra ‘drempel’ (no pun intended) om een ongeval bij de verzekering neer te leggen. Een reisverzekering wordt altijd aangeraden. Met een trackingsysteem sta je sterker in je schoenen. De gegevens die het systeem heeft verzameld kun je namelijk in een rapport opsturen naar de verzekering. Hiermee sta je dus sterker in je schoenen als het op bewijs aankomt!

Wil je meer weten over transport naar Frankrijk? Neem dan gauw een kijkje op de site van Cars&Cargo! Zij bieden diensten aan voor het transport van goederen naar Frankrijk. Lees hier wat ze voor jou kunnen betekenen.